Produkt och tillverkningsnyheter

R.Automatic levererar styrning till en plåtbockmaskin som Tooltech i Töre har konstruerat till Gestamp Hardtechs bildelsfabrik i Louny i Tjeckien. Styrningen är semiautomatisk i den mån att operatören laddar ämnen manuellt, går ur cellen, kvitterar säkerheten och trycker på start. Därefter tar PLC’n, som är en Siemens S7 1200, över. Koden är skriven i S7 […]

Kort om R.Automatic

Anpassat för er produktion

R.Automatics företagsidé är att leverera innovativ och unik automatiserad produktions utrustning med hög kostnadseffektivitet. För att kunna uppnå detta söker vi, gärna tillsammans med er, nya lösningar som ofta skiljer sig från ”hur man brukar göra”. Vi utvecklar och konstruerar specialmaskiner i dialog med er eftersom att det är ni som känner er produkt och tillverkningsprocess bäst. Detta kräver annorlunda maskiner, olikartad utrustning, fräscha idéer och nya rutiner. Vi på R.Automatic har stor erfarenhet av detta tänk.


Nordligaste ABB Robotics partner

R.Automatic är Världens nordligaste ABB Robotics partner.Vårt Partnerskap med ABB Robotics gör att vi tillsammans kan erbjuda och utveckla den mest optimala robotlösningen för era behov.

Kontakta oss

 Övertorneå

 Adress: R.Automatic AB
Verkstadsvägen 3
 _ 957 32 Övertorneå
 _
 Telefon växel: +46 927 - 800 580
 Fax: +46 927 - 800 588
 _
 E-postadress: info@rauto.se
 _

 Luleå

 Adress: R.Automatic AB
Terminalspåret 2
954 32 Gammelstad
 E-postadress: info@rauto.se
 Telefon: +46 70 345 95 81